Csak akkor tedd asszonyoddá...
2017. augusztus 23. írta: Évi Dénes

Csak akkor tedd asszonyoddá...

oreg_fiatal.jpg... ha egészen biztos vagy benne, hogy majd évek múltán is szeretni fogod a ráncait, a plusz kilóit, a rigolyáit, a műfogsorát, a kilátástalanságát, az életközépi válságát, türelmetlenségét, az ősz hajszálait, a változását. Bármit, amit talán most még elképzelni sem tudsz.

Mert mindezek mögött ő ő marad. Az, akit most szeretsz. Az, akibe anno beleszerettél.

Mert Te is változol. Talán Neked is lesznek ráncaid, plusz kilóid, rigolyáid, műfogsorod, kilátástalanságod, életközépi válságod, türelmetlenséged, ősz hajszálad, bármid, amit talán most még elképzelni sem tudsz.

S mert a szeretet-szerelem tovább lát minden formán, állapoton és időszakon. A házasság, a gyerek, az építkezés, az új kocsi nem stabilizálja, javítja majd meg a kapcsolatotokat. Könnyíteni biztosan nem fogja. Csak kihívások elé állíthat.

Ezért légy magad a változás, a változás elfogadója, s válassz változó társat, aki Veled tud tartani ezen az úton.  
 

denesevi.jpg
Dénes Éva

www.denesevi.hu
facebook.com/denesevi

Coach, Lélekszerelő, Párkapcsolati Tréner
a 21. század Kerekasztal Lovagi Kör megálmodója és alapítója

A bejegyzés trackback címe:

https://21szazadkerekasztallovagjai.blog.hu/api/trackback/id/tr1112774606

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása