Női légvárak, rózsaszín illúzió
2018. február 07. írta: Évi Dénes

Női légvárak, rózsaszín illúzió

noi_illuzio.jpgA nőknek magas elvárásai vannak a férfiakkal kapcsolatban. Legyenek jóképűek, jól szituáltak, sikeresek, címzetesek, sportosak, kedvesek, jó szeretők, jó családapák, jó férjek, intelligensek, érzékenyek, hűségesek és a többi. Ugyanakkor izgalmas kalandorok, spontán ötlettől vezérelt mágikus lények. S akár mindezt meg is kaphatják – de aligha egy férfi személyében.

Azok, akik elsőrendű családapák, ritkán tudnak a vad hódító szerelmes szerepében tetszelegni. Az intelligens és érzékeny fajta nehezen tud az a kalandor lenni, aki bármikor „elrabolja a királylányt”.

Miért jó a nőknek mégis ilyen illúziókat kergetniük? Mert tökéletes meseországban szeretne élni mind. Azonban ők maguk sem tudják, mit jelent valóban férfinek és nőnek lenni. S mindaddig, amíg a másik felé támasztunk magas elvárásokat, nem kell szembesülni saját hiányosságainkkal.

 

denesevi_150.jpg
Dénes Éva

www.denesevi.hu
facebook.com/denesevi

Coach, Lélekszerelő, Párkapcsolati Tréner
a 21. század Kerekasztal Lovagi Kör megálmodója és alapítója

A bejegyzés trackback címe:

https://21szazadkerekasztallovagjai.blog.hu/api/trackback/id/tr1213642874

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása