Trófeagyűjtőknek
2017. június 20. írta: Évi Dénes

Trófeagyűjtőknek

trofea.jpgAmikor szerelmes leszel valakibe, ösztöneid vonzanak hozzá. Megszerezni, egyesülni, leszakítani az almát.
Beleszerelmesedsz, de nem szeretsz bele. Mert igazán szeretni valakit nem csak erényeivel és előnyeivel kell, hanem hiányosságaival és gyengeségeivel együtt.

A felfokozott szerelemben elveszíted józan ítélőképességedet, ami eleinte végtelen magasságokba repít. Amikor egyesülsz vele, megéled a teljességet, ösztöneid kielégülnek. Valami mégis hiányozni fog. A mély, lelki kapcsolódás, amelyben megtapasztalhatod a biztonságot, az elfogadást, a tiszta szeretetet. A boldog kapcsolatban megélt egyesülés megadja ezt is Neked. A testben és lélekben való feloldódást. A teljességet.

Miért adnád hát fel ezt egy újabb trófea megszerzéséért? Kit akarsz még szögre akasztani?

Légy tudatos arra, miért ragadott el az újdonság varázsa, miért akarod másutt megtalálni, amit keresel? Mit keresel valójában? Ha nincs meg jelenlegi kapcsolatodban, miért vagy még benne? Ha megvan, melyik én-részed kívánkozik el? Tiszteled-e annyira a kapcsolatotokat és a másikat, hogy megteszed azt az erőfeszítést, hogy ezt a hiányt, kíváncsiságot vagy bármi is legyen az, a jelenlegi kapcsolatodban keresed és találod meg?

Szeress bele a Társadba újra és újra. Ha valóban ő a Társad, akkor ő is meg tudja adni számodra, amiért máshol kopogtatsz.

 

denesevi.jpg
Dénes Éva

www.denesevi.hu
facebook.com/denesevi

Coach, Lélekszerelő, Párkapcsolati Tréner
a 21. század Kerekasztal Lovagi Kör megálmodója és alapítója

A bejegyzés trackback címe:

https://21szazadkerekasztallovagjai.blog.hu/api/trackback/id/tr5912607913

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása