Cukicicák és cukinyuszik
2017. június 20. írta: Évi Dénes

Cukicicák és cukinyuszik

nyuszi_cica.jpgLáttál már cuki csajt? És cuki Nőt? Vajon miért igen és miért nem a válasz az egyes kérdésekre?

Cuki csaj - van. Cuki Nő - nincs. Van bájos, lágy, érzéki, kedves, aranyos, elragadó, izgalmas. De cuki nincs.

A cukiságfaktor nagyon divatos ma. Nyuszis, cicás felsők, plüsshegyek a kocsiban, tíz ujj - tíz színű körömlakk kombinációk, mesefigura kultusz. Bőven lehet sorolni a példákat. Nyilván Te is látod magad körül a szűkebb vagy tágabb környezetedben.

Felmerülhet a kérdés, hogy akkor milyen egy Nő, ha nem nyuszis-cicás, ha nem cuki? Akkor uncsi? Nem. Pont ugyanolyan varázslatos és izgalmas, csak nincs szüksége cuki felszerelésekre, hogy felfigyeljenek rá. 

Amikor a cukiság mögé bújik valaki, a cuki dolog által szeretne - tudat alatt - szerethetőbb lenni. A cuki cuccokkal ő más, érdekes, figyelemfelkeltő. Persze mondhatja, hogy neki ez tetszik, de valójában mit üzen ezzel? Nézd, de édes vagyok, szerethető cukiságokkal veszem körül magam, én is cuki és szerethető vagyok. 

S előkerül itt a gyermeki én kérdése is. Amikor egy cuki kislányt lát valaki fodros ruhában, Hello Kitty-vel a kezében, két copfja huncutan göndörödik a vállára, akkor azt mondja, de cuki, mindjárt megzabálom. Nos, amikor egy felnőtt nőt látunk hasonló szerelésben, akkor ugyanez az élmény kapcsol be az agyunkban. Beindul a "cukivagyésszerethető" hormonunk.

És őszintén, melyik Férfi akar egy plüssnyuszival élni? A Férfi Nőt akar. Olyat, aki bájos, lágy, érzéki, kedves, aranyos, elragadó, izgalmas. Nem vattacuki. 

 

denesevi.jpg
Dénes Éva

www.denesevi.hu
facebook.com/denesevi

Coach, Lélekszerelő, Párkapcsolati Tréner
a 21. század Kerekasztal Lovagi Kör megálmodója és alapítója

A bejegyzés trackback címe:

https://21szazadkerekasztallovagjai.blog.hu/api/trackback/id/tr5712607985

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása